Αργειτάκος: «Θα είμαι υποψήφιος για τον Δήμο Σπάρτης όποτε και αν γίνουν εκλογές» – Δείτε σήμερα τη συνέντευξη στο BESTtv

Δείτε σήμερα, Σάββατο 14 Απριλίου 2018, στις 19:30 το απόγευμα την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του τέως Δημάρχου Σπάρτης και προέδρου του ΦΟΔΣΑ Σταύρου Αργειτάκου που παραχώρησε στην Λακωνική ζώνη της Τηλεόρασης Best και τον Γιάννη Παυλάκο.
Ο Σταύρος Αργειτάκος μιλώντας ανοιχτά για όλα τα θέματα σε επίπεδο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων αλλά και σε επίπεδο Δήμου τόνισε πως θα είναι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο της Σπάρτης όποτε και αν γίνουν εκλογές δηλώνοντας πως δεν θα πρέπει να παραταθεί η ημερομηνία των εκλογών. «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης. Εμείς γίναμε Δημαρχιακή Αρχή για 3,5 χρόνια και ουσιαστικά ασκήσαμε διοίκηση για 2,5 χρόνια και τώρα ακούγεται πως οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στα 5,5 χρόνια. Δεν είναι σύννομο», ανέφερε μεταξύ άλλον.
Επίσης σημείωσε πολύ σημαντικά ζητήματα που άπτονται για τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων όπου είναι πρόεδρος και το τι πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον όταν έρθει η στιγμή να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα απορρίμματα.
Όλα αυτά και πολλά ακόμα κρίσιμα σημεία στην συνέντευξη που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείστε ολόκληρη σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου στις 19:30 το απόγευμα μέσα από την Λακωνική ζώνη της Τηλεόραση Best.